Восьмий у світі закордонний склад Maysun Solar розмістився в Джулю, Румунія

· Новини компанії Maysun

31 березня 8-й закордонний склад Maysun Solar було відкрито в Джулю, Румунія.

Новий склад Maysun Solar в Джурджу, Румунія

 Закордонний склад Julju займає площу 2000 квадратних метрів і розташований на півдні Румунії, недалеко від столиці Бухареста.

 Створення закордонних складів в Румунії охоплює дистриб’юторську мережу в Південно-Східній Європі, включаючи сім країн: Румунію, Угорщину, Болгарію, Сербію, Словаччину, Молдову та Грецію, щоб друзі в Південно-Східній Європі могли насолоджуватися найшвидшим, зручним і якісним послуги, ви можете отримати місце безпосередньо, не чекаючи.

На даний момент Maysun solar відвантажила білу раму потужністю 210 мм 400 Вт і білу раму 158 мм 420 Вт на склад у місті Джулью в Румунії. Очікується, що біла рама 210MM400W надійде 15 квітня, а 158MM 420W біла рамка очікується 15 травня.

Технічні характеристики фотоелектричних модулів Maysun210MM400W
Технічні характеристики фотоелектричних модулів Maysun158MM420W

 

Місцезнаходження закордонного складу Maysun Solar пережило понад 20 днів, і тисячі користувачів мережі з усього світу бурхливо обговорювали розташування складу у Facebook. Після більш ніж 100 годин переговорів та порівнянь про складські служби, Maysun's колеги проїхали 1800 кілометрів до та з Угорщини та Румунії.Після 26-годинного дослідження на місцях вони нарешті вибрали Джулю, який є найзручнішим для клієнтів у країнах навколо Румунії.

Голосування Maysun щодо вибору місця у Facebook

 На даний момент Maysun Solar має 8 закордонних складів, які розташовані у Варшаві, Польща, Мілані, Італії, Будапешті, Угорщині, Дубаї, ОАЕ, Джакарті, Індонезії, Ер-Ріяді, Саудівській Аравії, Валенсії, Іспанії та Юрджу, Румунія. Maysun також активно готується до вибору закордонного складу в Південній Америці, щоб надати більш зручні послуги більшій кількості клієнтів, тому слідкуйте за оновленнями............