Стаття дає вам глибоке розуміння фотоелектричних модулів сонячних елементів розміром 210 мм

· сонячні панелі Новини галузі

Збільшення розмірів сонячних пластин стало неминучим трендом у розвитку фотоелектричної промисловості. З боку виробництва великогабаритні сонячні кремнієві пластини можуть збільшити вихід сонячних кремнієвих пластин, сонячних елементів і фотоелектричних модулів, тим самим знижуючи вартість виробництва на ват; на стороні продукту великі сонячні кремнієві пластини можуть ефективно збільшити потужність. фотоелектричних модулів Конструкція сонячних елементів і сонячних модулів підвищує ефективність; з боку системи, у міру збільшення потужності та ефективності монолітних фотоелектричних компонентів, великогабаритні сонячні кремнієві пластини можуть знизити вартість кронштейнів, комбінаторних коробок, кабелів, землі , і т. д., тим самим знижуючи вартість одноватних систем.

Силіконова пластина розміром 210 мм є найбільшим розміром серед сучасних фотоелектричних модулів. Тепер ми детально опишемо переваги 210 мм з трьох аспектів, згаданих вище: виробнича частина, частина продукту та частина системи.

 Сонячні елементи є проміжною продукцією від сонячних кремнієвих пластин до фотоелектричних модулів, а вартість сонячних елементів визначає вартість фотоелектричних модулів, основного обладнання фотоелектричної системи. Тому, дивлячись на майбутній потенціал розміру фотоелектричних модулів, неминуче спочатку побачити потенціал зниження витрат на ват. На даний момент досконалість розміру 210 мм є видатною.

Фотоелектричні модулі 210 мм

 При використанні сонячних пластин розміром 210 мм, потужність окремого елемента збільшується, що відповідає зростанню загальної потужності за годину друку, тим самим зменшуючи виробничі витрати на ват. Згідно з дослідженнями, за допомогою кремнієвих пластин діаметром 210 мм, вартість виробництва ват елементів може бути знижена більш ніж на 20%, а вартість виробництва ват модулів може бути знижена на 14%. Для фотоелектричних систем, що використовують фотоелектричні модулі 210 мм, зниження витрат сягне більш ніж 0.016 доларів США/Вт.

У порівнянні з сучасними фотоелектричними модулями на ринку, зниження витрат на ват фотоелектричних модулів із використанням кремнієвих пластин діаметром 210 мм сягне понад 0.016 доларів США, що зробить електростанцію з фотоелектричними модулями 210 мм більш інвестиційною.

 Модульні вироби на основі кремнієвих пластин діаметром 210 мм можуть застосовуватися в різних сценаріях за допомогою різноманітних макетів і сприяють зниженню витрат та підвищенню ефективності на кожному сегментованому ринку додатків. На даний момент в промисловості випущено близько 5 типорозмірів фотоелектричних модулів 210 мм, а вихідна потужність модулів коливається від 400 Вт до 660 Вт. Вони використовуються в різних сегментах ринку, охоплюючи побутовий ринок, промислове та комерційне поширення, сільське господарство, рибальство та інші складні проекти та масштабні проекти Наземна електростанція та багато інших сценаріїв.

Різні потужності фотоелектричних модулів

 Раніше було багато суперечок щодо логістики та транспортування серії 210MM. Внутрішній розмір зазвичай використовуваного контейнера 40HC (високий контейнер) становить 12*2.35*2.69 метрів, а висота дверей - 2.58 метра. Відповідно до даних про розміри різних модулів можна розрахувати, що вартість транспортування 210 мм сонячних кремнієвих пластин 550 Вт (55 шт.)/500 Вт (50 шт.) фотоелектричних модулів може бути нижчою, ніж вартість транспортування 166 (72 шт.) фотоелектричних 450 Вт. модулів відповідно 0.0016 USD /0.0005 USD/Вт. Коли фотоелектричний модуль 210 мм досягає 600 Вт (60 штук), шляхом регулювання розміщення фотоелектричних модулів у контейнері від горизонтального до вертикального, вартість транспортування лише на 0.0004 дол. США/Вт вище, ніж у фотоелектричного модуля 210 мм 550 Вт, який є все ще низька У фотоелектричних модулях розміром 166 мм 450 Вт 0.0012 дол. США/Вт.

Що стосується транспортування, візьміть як приклад Risen Energy і Trina Solar. Risen Energy колись надала одне з багатьох транспортних рішень, коли був випущений фотоелектричний модуль на 600 Вт: взявши за приклад 40-футовий контейнер, він може транспортувати 584 одиниці фотоелектричної енергії 600 Вт. модулів, кожна 73 штуки – це піддон, всього 8 піддонів, а вага брутто кожного піддону – 2630 кг.

З іншого боку, Tianhe випустила на своєму офіційному сайті рішення для транспортування фотоелектричних модулів діаметром 210 мм: метод короткого та довгого двошарового вертикального укладання. На основі покращення коефіцієнта використання вертикального простору контейнера прийнято коротку та довгу двошарову вертикальну упаковку. У порівнянні з першим поколінням Apex, потужність стандартного контейнера для пакування додатково збільшена приблизно на 9%, що забезпечує більш економне, безпечне та надійне логістичне рішення.

модель обробки контейнерів

 

 З другої половини 2020 року також повністю оновлено великі компанії, пов’язані з інверторами та кронштейнами для відстеження, і запущені продукти адаптації фотоелектричних модулів 210MM. Проблема адаптації інвертора є важливою частиною відкриття застосування продуктів надпотужних фотоелектричних модулів 210 мм на стороні системи. Повний запуск інверторів, адаптованих до фотоелектричних модулів 210 мм, свідчить про те, що екологічний альянс відкритих інновацій потужністю 600 Вт+ є більш зрілим. і екологічно повний.. У той же час провідні світові виробники фотоелектричних кронштейнів для стеження також послідовно випустили заяви про сертифікацію, які повністю адаптуються до 210-міліметрових надпотужних фотоелектричних модулів. Ланцюжок галузі є безперешкодним і безпрограшним співробітництвом.

 Після приблизно року опадів екологія великомасштабних фотоелектричних модулів розміром 210 мм поступово покращилася, а основні сировинні та допоміжні матеріали, такі як сонячні кремнієві пластини, сонячні батареї, фотоелектричні модулі, скло, інвертори тощо, були добре поєднані, допомога у застосуванні та просуванні великомасштабних продуктів. Крім того, фотоелектричні модулі на основі кремнієвих пластин великого розміру 210 мм можуть також реалізувати різноманітні продукти сегмента електроенергії за допомогою різноманітного дизайну макета та сприяти скороченню різноманітних сценаріїв, таких як побутові, промислові та комерційні розподілені, сільськогосподарські, рибні та світлові. комплексні проекти та наземні електростанції Витрати підвищують ефективність.

Зміна частки ринку сонячних пластин різних розмірів

З нинішнього вигляду, з розвитком технологій, було прорвано існуюче технічне вузьке місце 210 мм сонячних кремнієвих пластин, розширено масштабне виробництво, і тоді ринок дасть нову відповідь. У той же час, за умови зниження субсидій у 2021 році та повного вступу в паритетну або навіть низьку цінову конкуренцію, фотоелектричні модулі 210MM ефективно підвищать дохід користувачів та сприятиме подальшому розвитку галузі.