Цінова мережа фотоелектричної промисловості зрозуміла, і підвищення ціни на фотоелектричні модулі було прийнято

· сонячні батареї цінові котирування

 

Оскільки більшість замовлень на сонячні кремнієві матеріали були підписані в березні, матеріалів для продажу залишилося небагато. Цього тижня підприємства сонячного кремнію в основному поставляли попередні замовлення, і на ринку було небагато угод, і лише кілька компанії підписували розрізнені замовлення. На даний момент прогрес у випуску нової потужності сонячного кремнію не виправдав очікувань, тоді як випуск нової потужності сонячної кремнієвої пластини прискорився. У поєднанні з високою швидкістю роботи сонячних кремнієвих пластин, сонячного кремнієвого матеріалу все ще бракує. в той же час ціни на сонячну енергію на пластини зросли, а ціни на сонячні кремнієві матеріали стали більш прийнятними.Спостерігаючи за виробництвом, експлуатацією та відвантаженням сонячних кремнієвих матеріалів, попередні компанії з обслуговування сонячного кремнію почали поступово відновлювати нормальну роботу, але в квітні вітчизняні компанії з сонячних кремнієвих матеріалів мають двомісячний план технічного обслуговування, а зарубіжні компанії з сонячного кремнію мають технічне обслуговування. А логістика доставки поки не прийшла в норму, очікується, що збільшення поставок сонячних кремнієвих матеріалів у квітні все одно буде обмеженим.

Сонячний кремнієвий матеріал

 

Основна ціна транзакції M6 становить близько 0.86 доларів США за штуку, основна ціна транзакції M10 становить приблизно 1.04 доларів США за штуку, а ціна основної транзакції G12 становить приблизно 1.39 доларів США за штуку. Останнім часом через посилення епідемії в різних місцях певною мірою постраждали темпи роботи та матеріально-технічне забезпечення деяких підприємств. Також спостерігається дефіцит сировинного кварцового піску для монокристалічних стрижневих тиглів та деяких великогабаритних сонячних кремнієвих пластин не вистачає. Відповідно до зворотного зв’язку ринку, постійно діють замовлення, якщо подальша недостатня поставка тиглів вплине на процес витягування стрижня, це погіршить ситуацію з дефіцитом і ціну сонячної кремнієві пластини все ще можуть піднятися.

Сонячні пластини

 

 

Основна ціна трансакцій на монокристалічні елементи M6 становить близько 0.17 доларів США/Вт, основна ціна трансакцій на елементи M10 становить приблизно 0.18 доларів США/Вт, а основна ціна трансакцій на елементи G12 становить приблизно 0.18 доларів США/Вт. Останнім часом ігрова ситуація між upstream і downstream поступово стає зрозумілою.Після підвищення цін на сонячні батареї на початку березня сторона PV модуля послідовно прийняла підвищення цін, і високі та низькі ціни на сонячні батареї зросли. З меншим попитом очікується, що ціна на сонячні батареї буде стабільною в подальшому.

Сонячні батареї

Цього тижня основна ціна трансакцій на монокристалічні фотоелектричні модулі 166 мм зросла приблизно до 0.29 дол. США/Вт, основна ціна трансакцій на монокристалічні 182 мм фотоелектричні модулі трохи зросла до приблизно 0,3 дол. США/Вт, а основна ціна трансакцій на монокристалічні 210 мм фотоелектричні модулі збільшився на 1.06% до 0.3 дол. США/Вт або близько того. Нещодавно Shandong Electric Power Engineering Consulting Institute Co., Ltd. офіційно відкрила торг на каркас фотоелектричних модулів у 2022 році. Судячи з ціни тендеру, ціни на односторонні фотоелектричні модулі 182 мм та 210 мм становлять від 0.28 дол. США/Вт. -0.3 юаня/Вт. Після періоду ігор термінальний ринок поступово прийняв підвищення ціни на фотоелектричні модулі. Як централізовані, так і розподілені котирування зросли, а середня ціна транзакції зросла. Однак деякі розробники проектів все ще чекають і- див. ставлення.Що стосується допоміжних матеріалів, ціна на скло продовжувала залишатися стабільною на цьому тижні. Основна ціна угоди на скло товщиною 3.2 мм цього тижня становила близько 4.24 долара США/㎡, а основна ціна на скло товщиною 3.2 мм 2.0 мм становив приблизно 3.3 дол. США/㎡. Цього тижня скляні компанії намагалися підвищити свої котирування, але останнім часом ринок скла був у достатній кількості, а підвищення ціни на скло в сегменті фотоелектричних модулів є низьким. Зараз ціна на скло продовжує залишатися стабільний.

Фотоелектричні модулі

 

прогноз на наступний тиждень

Очікується, що наступного тижня ціни на фотоелектричні модулі продовжать зростати, а клієнти з проектами якомога швидше зроблять запаси, щоб зменшити втрату витрат, викликану триваючим зростанням цін.