Ціни ланцюга поставок фотоелектричної промисловості: ціни на фотоелектричний кремній підскочили, а ринкові операції були активними

· сонячні батареї цінові котирування
broken image

Фотоелектричні кремнієві матеріали: ціна перестала падати і почала відновлюватися, а котирування юанів на загальну кількість монокристалічних фотоелектричних матеріалів повернулося приблизно до 231 юаня/кг.

З поступовим поліпшенням ринку терміналів швидкість роботи підприємств сонячних кремнієвих пластин постійно збільшується, а попит на фотоелектричні кремнієві матеріали продовжує зростати. Прогрес випуску виробничих потужностей не відповідає очікуванням, а наявні виробничі потужності не може задовольнити поточний попит на сонячні кремнієві пластини Цього тижня ціна на фотоелектричний кремнієвий матеріал дещо зросла.

broken image

Спостерігаючи за виробництвом, експлуатацією та відвантаженням фотоелектричних кремнієвих матеріалів, деякі компанії з фотоелектричних кремнієвих матеріалів повідомили, що замовлення в січні були підписані, і наразі матеріалів для продажу більше немає. Виходячи з поточної ситуації з попитом і пропозицією, деякі компанії з фотоелектричних кремнієвих матеріалів дуже впевнені в зростанні цін на кремнієвий матеріал. Очікується, що обмежені пропозиції фотоелектричних кремнієвих матеріалів триватимуть до Свята весни, і ціни на фотоелектричні матеріали все ще, ймовірно, підвищаться. підніматися.

Сонячні кремнієві пластини: ціни були в основному стабільними, тоді як ціни на монокристалічні кремнієві пластини G1 і M6 дещо зросли.

З наближенням Весняного свята ринкові операції відносно активні.Для того, щоб задовольнити зростаючий попит на сонячні батареї та фотоелектричні модулі, рівень використання сонячних пластин неухильно збільшувався, пропозиція зросла, а ціна на монокристалічні сонячні пластини зросла. залишався відносно стабільним. Деякі замовлення, які раніше були припинені через високу ціну фотоелектричних модулів, продовжують зростати. Попит на монокристалічні сонячні пластини G1 і M6 зріс. Цього тижня основна ціна транзакцій на сонячні пластини G1 дещо зросла до приблизно 0,756 доларів США за шт. Сонячні пластини M6 Основна ціна транзакції дещо зросла приблизно на 0,781 дол. США за шт.. Основна ціна транзакції на сонячну пластину M10 становила близько 0,922 дол. США за шт., а основна ціна транзакції на сонячну пластину G12 становила близько 1,213 дол. США за шт. На полікремній попит за кордоном невеликий, а поставки повільні. Котирування полікремнієвої продукції дещо знижено до приблизно 0,274 дол. США/шт.

broken image

Спостерігайте за виробництвом, експлуатацією та відвантаженням сонячних пластин. З наближенням Весняного свята попит терміналів збільшується, а попит на передсвяткові запаси збільшується. Швидкість закупівель у нижній частині потоку продовжує прискорюватися. Щоб задовольнити попит на сонячну батарею. елементів та фотоелектричних модулів, швидкість роботи сонячних пластин неухильно збільшується. , На даний момент підприємства першого рівня збільшено приблизно до 60%-70%.

Сонячні батареї: котирування загалом стабільні, попит на термінальному ринку значно зріс, а ринкові операції відносно активні.

Деякі компанії сонячних елементів попередньо підвищили свої котирування, щоб збільшити прибуток, але фотоелектричні модулі приймаються на низькому рівні, чого недостатньо для підтримки зростання цін на сонячні елементи. Цього тижня звичайні котирування на ринку сонячних батарей не змінилися суттєво. За винятком структурного дефіциту монокристалічних сонячних елементів M6, на який вплинуло планування виробництва, ціна основної транзакції дещо зросла до 0,167 доларів США/Вт, а ціна основної транзакції – M10. сонячні батареї все ще становили 0,170 доларів США за Вт, основна ціна трансакції на сонячну енергію G12 все ще становить близько 0,165 доларів США/Вт. З точки зору робочих темпів, ближче до кінця року, зі зниженням цін на фотоелектричні кремнієві матеріали та сонячні кремнієві пластини, прибуток виробників сонячних батарей поступово покращується. Загальний робочий темп у січні становив близько 60- 70%.

broken image

Фотоелектричні модулі: ціни дещо коливалися, а фотоелектричні модулі всіх розмірів демонстрували невелику тенденцію до зростання.

На ранній стадії компанії, що займаються виготовленням фотоелектричних модулів, спостерігали безперебійну поставку, а ціни знизилися. Останнім часом деякі компанії почали брати участь у торгах для проектів, і термінальний попит зріс. Деякі компанії, що випускають фотоелектричні модулі, з нетерпінням очікують підвищити ціни та збільшити свої прибутки. На даний момент основна ціна трансакцій на монокристалічні фотоелектричні модулі 166 мм становить близько 0,291 дол. США/Вт, основна ціна трансакцій на монокристалічні 182 мм фотоелектричні модулі становить близько 0,293 дол. США/Вт, а основна ціна трансакцій на монокристалічні фотоелектричні модулі 210 мм0 становить близько 29 дол. США/Вт. В. З точки зору експлуатаційної швидкості, нещодавні внутрішні замовлення, включаючи деякі замовлення з минулорічних відкладених або застарілих проектів, почали надходити. Запаси фотоелектричних модулів є низькими, а робочий темп значно відновився. -підприємств рівня в січні очікується близько 60%.

broken image

Що стосується допоміжних матеріалів, то на цьому тижні скло дещо зросло, але середня ціна угоди істотно не коливалася. Під впливом загального зростання цін у скляній промисловості котирування фотоелектричного скла деяких компаній дещо зросли. Цього тижня основна ціна на скло товщиною 3,2 мм трохи зросла до приблизно 4,097 дол. США/㎡, і ціна угоди на скло товщиною 2,0 мм дещо зросла до 3,23 дол. США/ Про ㎡.

Очікується наступного тижня:

Цього тижня попит на термінальному ринку покращився, а разом із зростанням цін на фотоелектричні кремнієві матеріали зросла і швидкість роботи заводів у різних мережах фотоелектричних продуктів. З метою зменшення запасів фотоелектричних модулів ціна була знижена. Тепер, коли ринковий попит зростає, компанії, що займаються фотоелектричними модулями, продовжуватимуть намагатися підвищити ціни та збільшити прибуток, очікується, що ціна на фотоелектричні модулі трохи зросте.