Ціни ланцюга поставок фотоелектричної промисловості: зменшення кількості сонячних кремнієвих матеріалів стане меншим, а кінцевий ринковий попит зросте, що сприятиме збільшенню графіка виробництва у всіх ланках

· сонячні батареї цінові котирування
broken image

Сонячний кремнієвий матеріал: падіння ціни стало меншим, а ціна на загальний монокристалічний матеріал була знижена приблизно до 35,77 доларів США/кг.

З поступовим збільшенням розширених виробничих потужностей та наближенням Свята Весни постачання та запаси сонячних кремнієвих матеріалів збільшаться.Компанії сонячних кремнієвих пластин дуже впевнені в прогнозі подальшого зниження цін на кремнієвий матеріал і чекали на можливість; Зниження ціни на різні ланки та вплив періоду швидкісного встановлення 331 за кордоном, а також попит на період зберігання запасів Весняного свята, попит на сонячні кремнієві матеріали неухильно зростав.

broken image

Спостерігаючи за виробництвом і відвантаженням сонячних кремнієвих матеріалів, на цьому тижні компанії, що виробляють сонячні кремнієві матеріали, збільшили попит на сонячні кремнієві пластини, і всі нові замовлення були продані. Деякі компанії, що займаються виготовленням сонячних кремнієвих матеріалів, повідомили, що останнім часом темпи роботи компаній із сонячних кремнієвих пластин зросли або очікується збільшення до більш ніж 70%, а запити щодо сонячних кремнієвих матеріалів також стають частішими, що підтверджує подальше скорочення падіння Ціни на кремній на цьому тижні. Через необхідність запасів під час Свята весни, збільшення купівельного попиту, збільшення коефіцієнта використання та очікування, що попит на кінцевому ринку покращиться, котирування сонячних кремнієвих матеріалів можуть припинити падіння в короткостроковій перспективі.

Сонячні кремнієві пластини: ціна трохи зросла, і вона знаходиться в стадії конфронтації з посиланням на кремнієвий матеріал.

Основна ціна транзакції на сонячні пластини M6 на цьому тижні становить близько 0,78 доларів США за шт., основна ціна транзакції на сонячні пластини M10 становить близько 0,92 доларів США за шт, а основна ціна транзакції на сонячні пластини G12 становить близько 1,21 доларів США за шт. Цього тижня компанії сонячних пластин все ще підтримували низький рівень роботи, сподіваючись ще більше знизити ціни на кремнієві матеріали. Однак через збільшення попиту на закупівлю сонячних елементів і фотоелектричних модулів поставок сонячних пластин не вистачало. цього тижня, і в той же час, деякі компанії сонячних пластин мають сильні очікування щодо підвищення цін і не бажають продавати їх у великих кількостях; крім того, попит на монокристалічні сонячні пластини M6 продовжує зростати, але через те, що компанії наразі мають відносно низькі графіки виробництва для великогабаритних сонячних пластин M10 і G12. Поставки сонячних пластин M6 є дефіцитними.

broken image

Спостерігаючи за виробництвом та відвантаженням сонячних кремнієвих пластин, поточний рівень експлуатації сонячних кремнієвих пластин все ще є низькими, а запаси вичерпані. На додаток до короткострокового попиту на весняний фестиваль і очікування, що попит на кінцевому ринку зросте Ціна на сонячний кремнієвий матеріал залишиться стабільною і надалі, і ціна на сонячну кремнієву пластину також буде стабільною.

Сонячні батареї: котирування в цілому залишалися стабільними, а поставки монокристалічних сонячних елементів M6 і M10 були безперешкодними.

Попит на монокристалічні сонячні батареї M6 зріс цього тижня, але компанії, що займаються сонячними батареями, мають більше планів на виробництво великогабаритних монокристалічних сонячних елементів M10 і G12, тоді як планується виробництво менше монокристалічних сонячних елементів M6. Цього тижня основна ціна трансакцій на монокристалічні елементи M6 зросла до 0,16 доларів США/Вт, основна ціна транзакції на M10 становила близько 0,17 доларів США/Вт, а основна ціна транзакції на G12 становила близько 0,16 доларів США/Вт. Нещодавнє зниження цін на сонячні кремнієві матеріали, прибуток компаній, що займаються сонячними батареями, також, як очікується, поступово відновиться, вплив періоду швидкого встановлення 331 за кордоном та попиту на період запасів на весняний фестиваль, попит на фотоелектричні модулі, що знаходяться нижче за технологією, зросли. дещо зросли, і очікується, що робочий коефіцієнт компаній, що працюють на сонячних батареях, зросте до 60% -70%.

 

broken image

 

Фотоелектричні модулі: ціни залишалися стабільними, попит на термінали зріс, а рівень використання зріс.

Останнім часом ціни на сонячні кремнієві матеріали та сонячні кремнієві пластини були значно знижені, а вартість виробництва фотоелектричних модулів знизилася. Деякі замовлення, які були зупинені через високі ціни на початковій стадії, поступово відновили виробництво та доставку. На даний момент основна ціна трансакцій на монокристалічні 166-мм фотоелектричні модулі становить близько 0,29 доларів США/Вт, а діапазон ринкових цін відносно великий. Деякі дані показують, що дані про підключення до електромережі Китаю в грудні можуть перевищити очікування. Перший етап великомасштабного проекту бази декорацій також розпочався в порядку. Очікується, що деякі проекти можуть бути відкладені для встановлення. Попит на обладнання та товари продовжать зростати в 1 кварталі 2022 року. У поєднанні з попитом на запаси під час Свята весни лихоманка замовлень дещо зросла. Наразі запаси провідних компаній, що займаються фотоелектричними модулями, можуть задовольнити попит лише в січні, а робочий темп зросла кількість фотоелектричних модулів.

broken image

Що стосується допоміжних матеріалів, то на цьому тижні ціна на скло тимчасово стабільна, а попит і пропозиція на ринку не помітні. Розпочато капітальний ремонт виробничих ліній деяких підприємств, скоротили випуск продукції, але вплив не великий. Ціна на скло товщиною 3,2 мм цього тижня зберігається на рівні 3,92-4,07 доларів США/㎡, а ціна на скло товщиною 2,0 мм зберігається на рівні приблизно 2,97-3,29 доларів США/㎡.

 

Прогноз ціни на наступний тиждень:

Період швидкого встановлення 331 за кордоном та попит на період запасів на весняний фестиваль підвищать попит на закупівлі на ринку. Виходячи з очікування, що кінцевий ринковий попит покращиться, ціна на фотоелектричний ланцюг промисловості припинить падіння в короткостроковій перспективі.