Ціна ланцюга поставок фотоелектричної промисловості: кінець свята весни, ціна кожної ланки, як правило, залишається стабільною

· сонячні батареї цінові котирування
broken image

Сонячний кремнієвий матеріал: ціна кремнієвого матеріалу цього тижня залишалася стабільною, а ціна юанів на загальний монокристалічний матеріал становила близько 236 юанів/кг.

Попит на внутрішні та зарубіжні термінали продовжує зростати, що змушує сонячні пластини працювати відносно високою швидкістю, а попит на закупівлі продовжує зростати. Усі замовлення були підписані в лютому.

broken image

Спостерігаючи за виробництвом, експлуатацією та відвантаженням сонячних кремнієвих матеріалів, у Китаї працюють 11 компаній із виробництва кремнієвих матеріалів для сонячних батарей.У січні виробництво кремнієвих матеріалів у Китаї досягне 52 000 тонн, що на 6,6% більше за місяць. З тих пір виробничі потужності сонячного кремнієвого матеріалу зросли, і щільне постачання сонячного кремнієвого матеріалу почало послаблюватися.

 

Сонячні пластини: ціни залишилися в основному стабільними, тоді як ціни на монокристалічні пластини М10 дещо зросли.

Через дефіцит сонячного кремнієвого матеріалу прогрес у відновленні виробництва сонячних кремнієвих пластин не досяг очікувань, а постачання сонячних кремнієвих пластин все ще обмежені в короткостроковій перспективі. Основна ціна транзакції на сонячні пластини M6 на цьому тижні становила близько 0,81 долара США за ПК, основна ціна транзакції M10 трохи зросла до приблизно 0,96 долара США за ПК, а основна ціна транзакції G12 становила близько 1,27 долара США за ПК.

broken image

Поспостерігайте за виробництвом, експлуатацією та відвантаженням сонячних пластин. Після Свята весни деякі вітчизняні проекти були запущені один за одним, і попит на кінцевому ринку зріс. Розширення виробничих потужностей компаній сонячних пластин поступово вивільняється, фактично пом'якшення ситуації з обмеженими постачаннями. Робочий показник становить близько 65%.

 

Сонячні батареї: ціни залишаються стабільними в цілому, з меншою кількістю нових замовлень

Цього тижня ціна основної транзакції M6 становила близько 0,169 доларів США/Вт, основна ціна транзакції M10 становила близько 0,174 доларів США/Вт, а ціна основної транзакції G12 становила близько 0,173 доларів США/Вт. Під впливом вищого, ніж очікувалося, попиту на ринку терміналів у першому кварталі, прибуток компаній, що працюють на сонячних батареях, перевищив очікування. Загальний робочий показник у січні становив близько 80%, що є значним збільшенням у порівнянні з груднем. Виробнича потужність сонячних батарей 182 млн. клітини майже заповнені, а виробнича потужність сонячних батарей 166 мм. Виробничу потужність відновлено; в даний час ціни на сонячні кремнієві матеріали та пластини сонячного кремнію постійно зростають. Враховуючи приймання цін компаній сонячних модулів, ціна на сонячні батареї знаходяться під тиском.

broken image

 

Сонячні модулі: ціни залишаються стабільними

Останнім часом ціна на ланцюг дохідної промисловості продовжує зростати. З огляду на згоду постачальників термінальних проектів, ціни на сонячні модулі не пішли їх прикладу.

broken image

Цього тижня основна ціна трансакцій на монокристалічні сонячні модулі 166 мм становить близько 0,29 дол. США/Вт, основна ціна трансакцій на монокристалічні 182 мм сонячні модулі становить близько 0,29 дол. США/Вт, а основна ціна транзакції на монокристалічні сонячні модулі 210 мм становить близько 0,294 дол. В. Попит на внутрішні та зарубіжні термінали зріс, а загальний рівень експлуатації сонячних модулів у січні відновився приблизно до 85%, а в лютому очікується, що робочий показник досягне 90%.

Що стосується допоміжних матеріалів, то на цьому тижні ціна фотоелектричного скла була такою ж, як і минулого тижня, і очікується, що в короткостроковій перспективі істотних коливань цін не буде. Цього тижня основна ціна угоди на скло товщиною 3,2 мм становить близько 4,09 доларів США/㎡, а основна ціна трансакцій на скло товщиною 2,0 мм становить близько 3,22 доларів США/㎡.

 

Прогноз на наступний тиждень:

Із закінченням китайського свята весни заводи фотоелектричної сировини почали один за одним, і ціни на сировину більше не зростатимуть, очікується, що значних коливань цін у короткостроковій перспективі не буде. Попит на сонячні модулі на термінальному ринку почав зростати після свята, а загальна швидкість роботи фабрик модулів продовжувала зростати, що могло задовольнити деякі іноземні замовлення, які були відкладені через Китайський фестиваль весни.