Прибуток фотоелектричних модулів знову знизився через безперервне зростання цін на сонячні кремнієві матеріали, а ціна модулів знову зросте?

· сонячні батареї цінові котирування

Просто проведіть пальцем ліворуч або праворуч, щоб переглянути.

 

 

 

Ближче до кінця лютого деякі компанії з виробництва сонячного кремнію почали говорити про замовлення в березні. Очікується, що виробництво сонячних кремнієвих матеріалів у березні не виправдає очікувань через обслуговування виробничої лінії та розширення виробничих потужностей. збільшиться, попит на сонячні кремнієві матеріали зростатиме, розрив між попитом і пропозицією все ще існує, а ціни на довгострокові та масові замовлення зросли різною мірою.

Спостерігайте за виробництвом, експлуатацією та відвантаженням сонячних кремнієвих матеріалів. Цього тижня 13 компаній із виробництва сонячних кремнієвих матеріалів у Китаї знаходяться у виробництві, і одна з них не завершила поточне технічне обслуговування. Також існує закордонна компанія із виробництва сонячних кремнієвих матеріалів, яка проводить лінію обсяг зменшився. Очікується, що довгострокові замовлення в березні будуть підписані майже через два тижні, а сонячний кремнієвий матеріал завжди буде за високою ціною в березні.

 

Сонячний кремній

Нещодавно LONGi оголосив про новий раунд котирувань. У порівнянні з останнім котируванням ціна на кремнієві пластини різних розмірів зросла на 0.0475~0.0554 дол. Цього тижня ціна основної транзакції M6 зросла приблизно до 0.847 доларів США за ПК, ціна основної транзакції M10 зросла на 2.38% до приблизно 1.02 доларів США за ПК, а ціна основної транзакції G12 зросла приблизно до 1.346 доларів США за ПК. Попит на кінцевому ринку є високим, і темпи роботи компаній із виробництва сонячних батарей зросли, що стимулює попит на пластини сонячного кремнію. На виробництво сонячних кремнієвих пластин впливає недостатня пропозиція сонячних кремнієвих матеріалів та виробничий цикл виробничих ліній після того, як робочий темп збільшився, що призвело до обмеженого випуску та обмеженого пропозиції.На даний момент робочий показник підприємств першого рівня зріс приблизно до 75%, а показник роботи інтегрованих підприємств також залишився на рівні 80%-100%. Якщо термінальний попит продовжуватиме зростати, очікується, що рівень використання буде зростати ще більше.

 

сонячна пластина

Основна ціна трансакції сонячних батарей M6 на цьому тижні становить близько 0.172 дол. США/Вт, основна ціна трансакційної операції на сонячні батареї M10 становить близько 0.177 дол. США/Вт, а основна ціна трансакції сонячних елементів G12 становить близько 0.179 дол. США/Вт. Попит на термінали на замовлення сонячних батарей дуже високий. Деякі компанії, що займаються сонячними батареями, намагаються скоригувати свої котирування. Компанії, які займаються виготовленням фотоелектричних модулів, все ще мають запаси на складі минулого року і не погоджуються з підвищенням цін. Більше того, останній фотоелектричний модуль Котирування були стабільними, і для збільшення котирувань сонячних батарей немає особливого місця.Крім того, ціна на кремнієві пластини, що перебувають у верхній частині ходу, продовжує зростати, а прибутковість компаній сонячних елементів є відносно низькою.

 

сонячна панель

Ціни залишаються стабільними. Основна трансакційна ціна монокристалічних 166 мм фотоелектричних модулів становить близько 0.293 дол. США/Вт, основна ціна монокристалічних 182 мм фотоелектричних модулів становить близько 0.297 дол. США/Вт, а основна ціна монокристалічних 210 мм фотоелектричних модулів становить близько 0.297 дол. США/Вт. 297/W.

21 лютого Huadian Group відкрила тендерні пропозиції на закупівлю фотоелектричних модулів та інверторних каркасів у 2022 році. Найвища ціна відкриття становила 0.302 дол. США/Вт, найнижча – 0.286 дол. США/Вт, а середня пропозиція – 0.294 дол. США/Вт. Наразі порив за кордоном з поставками обладнання наближається до кінця, а внутрішні масштабні базові проекти Китаю продовжують просуватися. Багато компаній почали закупівлі, і попит відносно гладкий. Під впливом зростання цін на основний галузевий ланцюг та допоміжні матеріали, деякі компанії, що займаються виготовленням фотоелектричних модулів, попередньо підвищили ціни, але обсяг транзакцій був неочевидним.

Що стосується допоміжних матеріалів, то ціна на скло цього тижня залишалася в основному стабільною, і більшість скляних компаній в основному виконували попередні замовлення. Цього тижня основна ціна угоди на скло товщиною 3.2 мм становить близько 4.28 доларів США/㎡, а основна ціна трансакцій на скло товщиною 2.0 мм становить близько 3.329 доларів США/㎡. Під впливом зростання цін на сировину маржа прибутку фотоелектричного скла наразі стала меншою, і деякі компанії відкладають розпалювання після спорудження печі, щоб почекати і побачити тенденцію ринку.

 

Фотоелектричні модулі

 

Цього тижня через високий термінальний попит і обмежену пропозицію та попит на сонячний кремній ціни як на сонячний кремній, так і на сонячні пластини дещо зросли.

Однак через стисну маржу прибутку фотоелектричних модулів ми намагалися відкоригувати ціну, але обсяг ринку був неочевидним. Ціни залишаються стабільними.

Очікується, що ціна на фотоелектричні модулі буде залишатися стабільною наступного тижня, але не виключається можливість повільного зростання.Очікується, що клієнти з проектами якомога швидше запасатимуться, щоб зменшити втрати вартості, викликані продовження зростання цін.