Ціна 210-мм фотоелектричних модулів і сонячних кремнієвих матеріалів зросла, і гра на всіх низхідних ланках очевидна

· сонячні батареї цінові котирування

 

Сонячний кремній

На початку квітня більшість матеріально-технічних компаній підписали замовлення на цей місяць. Цього тижня вони в основному виконали попередні замовлення. Деякі підприємства мають надлишок і оптом. Ціна на сонячні кремнієві матеріали знову зросла. Наразі розширення та вивільнення виробничих потужностей підприємств сонячного кремнію є меншими, ніж очікувалося, а транспортування імпортних сонячних кремнієвих матеріалів утруднено, однак через високу ціну сонячних кремнієвих пластин робочий темп залишається на високому Накладені нові виробничі потужності поступово звільняються, і попит на сонячні кремнієві матеріали Збільшується, короткострокова поетапна ситуація з дефіцитом триватиме.Спостерігайте за виробництвом, експлуатацією та відвантаженням сонячного кремнієвого матеріалу. Деякі підприємства сонячних кремнієвих матеріалів проводитимуть технічне обслуговування з квітня по травень. У той же час два підприємства сонячного кремнію випустять поетапне розширення виробництва. У квітні постачання сонячних кремнієвих матеріалів залишиться в дефіциті, а ціна збереже незначну тенденцію до зростання, враховуючи, що виробничі потужності сонячних кремнієвих пластин будуть поступово звільнятися через епідемію.

сонячна пластина

Цього тижня ціна основної транзакції M10 трохи зросла до приблизно 1,06 доларів США за штуку, а ціна основної транзакції G12 становила близько 1,42 доларів США за штуку. 13 квітня LONGi знову підняв ціну на кремнієву пластину M10 165 мкм до 1,07 дол. США за штуку, що на 0,02 дол. США за штуку з 1,05 дол. США за штуку 25 березня, збільшення приблизно на 1,79%. Після загального зростання цін на сонячні кремнієві пластини минулого тижня, ринок починає приймати їх один за одним. Деякі компанії сонячних елементів менше сприймають підвищення цін, ринок все ще конкурує, і немає значне збільшення попиту на закупівлі. Наразі, постраждалі від епідемії, перевезення сировини, виробництво та відвантаження сонячних пластин у різному ступені постраждали, а постачання сонячних пластин незначно обмежені. Для забезпечення швидкості роботи деякі модульні компанії збільшився попит на сонячні батареї та сонячні пластини M10. , ціни на M10 дещо зросли.

сонячна панель

Основна ціна трансакції на монокристалічні сонячні батареї M6 становить близько 0,17 доларів США/Вт, основна ціна транзакції на сонячні батареї M10 становить близько 0,18 доларів США/Вт, а основна ціна трансакцій на сонячні батареї G12 становить близько 0,18 доларів США/Вт. Наразі вищестоящий ланцюг галузей розпочав новий раунд підвищення цін. Цього тижня компанії сонячних батарей не відкоригували свої ціни. Атмосфера ринкової гри очевидна. Згідно з відгуками ринку, поточна ціна сонячних батарей уже є на «прикордонній» лінії вартості модульної ланки Враховуючи ціну приймання фотоелектричних модулів нижче по ходу, ціна на сонячні батареї на даний момент залишається стабільною.

Фотоелектричні модулі

Цього тижня основна ціна трансакцій на монокристалічні фотоелектричні модулі 166 мм становить близько 0,29 дол. США/Вт, основна ціна трансакцій на монокристалічні 182 мм фотоелектричні модулі становить близько 0,30 дол. США/Вт, а основна ціна трансакцій на монокристалічні фотоелектричні модулі 210 мм дещо зросла. приблизно до 0,30 дол. США/Вт. Нещодавно ланцюжок модулів і допоміжних матеріалів, що виробляють у цій галузі, один за одним підвищував ціни. Деякі компанії, що займаються фотоелектричними модулями, намагалися підвищити свої котирування, але термін прийняття низький, і вони все ще перебувають на стадії гри. На них впливають ринкові переваги, є більший попит на монокристалічні фотомодулі 210 мм. Подальша прийнятність ціни висока, і ціна угоди демонструє ознаки зростання. В даний час ціна фотоелектричних модулів досягла високого рівня, і деякі проекти централізованих електростанцій потрапили в гру. Через високу прийнятність цін на модулі та хороший попит на розподілені проекти, очікується, що встановлена ​​потужність досягне нового високий.Що стосується допоміжних матеріалів, ціна на скло цього тижня залишалася стабільною. Основна ціна угоди на скло 3,2 мм цього тижня становила близько 4,39 доларів США/㎡, а основна ціна на скло 2,0 мм – близько 3,29 доларів США/㎡.Компанія підписала замовлення на квітень, обсяг ринку на цьому тижні був невеликим, а ринкові котирування суттєво не коливались.

прогноз на наступний тиждень

Очікується, що наступного тижня ціни на фотоелектричні модулі продовжать зростати, а клієнти з проектами якомога швидше зроблять запаси, щоб зменшити втрату витрат, викликану триваючим зростанням цін.