Кремнієві сонячні фотоелектричні станції Безпечний літній посібник!

· сонячні панелі Новини галузі

Знову літо року! Друзі прохолодного дня, перебування на сонці, оздоблення будинку сонячні фотоелектричні станції , ви дуже щасливі, електроенергія вибухне за останні кілька місяців! Більше генерування електроенергії, щойно використовувалось для продування кондиціонера ...

Однак це дуже приголомшливо! Просто тому, що сонце правильне, це не означає, що генерація електроенергії у вашому домі сонячних фотоелектричних станцій має бути високою!

Це дані і правда. Будь ласка, подивіться статистику виробництва електроенергії для певних сонячних фотоелектричних станцій у Хебеї у 2020 році. 

сонячні фотоелектричні станції Щомісячна генерація електроенергії

Незважаючи на те, що сонячна радіація є найкращою у липні та серпні, генерація електроенергії не є найвищою.

Чому?

фотоелектричний модуль, викликаний підвищенням температури.

Точніше, через температурні характеристики фотоелектричного модуля, підвищення температури призведе до втрати вихідної потужності фотоелектричного модуля. У спекотну літню погоду температура задньої частини модуля може досягати 70 ° C, а температура робочого переходу акумулятора в модулі може навіть перевищувати 80 ° C.

Взявши для прикладу температурний коефіцієнт потужності фотоелектричного модуля 0,4%/℃, пікова потужність модуля становить 300 Вт при 25 ℃, потім пікова втрата потужності при 80 ℃ = 0,4%/℃*(80-25) ℃ = 22%, максимальна вихідна потужність = 300 Вт*(1-22%) = 234 Вт. Видно, що підвищення температури призведе до серйозної втрати вихідної потужності модуля, а за тих самих інших умов це означатиме на 22% менше виробництва електроенергії.

В даний час все більше користувачів будують навіси з кольорової сталі для будівництва електростанцій у сільській місцевості, і більшість промислових та комерційних розподілених електростанцій мають дахи з кольорової сталі. Такі електростанції зазвичай мають черепицю та покриті фотоелектричним модулем.

У такому виді електростанції фотоелектричний модуль біля краю - це навітряна сторона, яку легко провітрювати. Температура фотоелектричного модуля нижче; чим далі від краю, ефект вентиляції поганий, а температура фотоелектричного модуля демонструє тенденцію до зростання. Різні місця розташування фотоелектричного модуля мають різну робочу температуру, що призводить до непослідовної продуктивності однієї і тієї ж низки фотоелектричного модуля, що в кінцевому підсумку вплине на всю ланцюжок виробництва електроенергії та матиме різний ступінь впливу на всю сонячну фотоелектричну станцію.

Як це вирішити?

Фотоелектричний модуль на сонячному даху, як і люди, повинен бути провітрюваний та охолоджуватися спекотним літом, щоб запобігти «тепловому удару»!

Рекомендується відремонтувати вентиляційний канал для сонячних фотоелектричних станцій черепиці фотоелектричного модуля, додати вентиляційні канали щонайменше кожні 4 колони, щоб сонячні фотоелектричні станції фотоелектричного модуля могли збільшити вентиляційні канали щонайбільше кожні 4 колони, щоб дві головки фотоелектричного модульного модуля можуть приймати тепловіддачу двох головок, що зручно для підтримки вітру.

Електростанція також має основне обладнання інвертор для сонячних батарей, інвертор на даху для сонячних батарей, пряме сонячне світло влітку, інвертор для сонячних батарей, внутрішні компоненти можуть досягати 80 градусів без хорошого розсіювання тепла, а внутрішні компоненти сонертора Зменшення потужності для сонячних батарей також прискорить старіння внутрішніх компонентів інвертора для сонячних батарей, і машина схильна до виходу з ладу.

З цієї причини повинні виконуватися сонячні фотоелектричні станції інверторної роботи з високою температурою захисту від сонця! Додавання сонцезахисних пристроїв до інвертора для сонячних батарей не тільки пов'язане з продуктивністю та терміном служби інвертора для сонячних батарей, але і з виробництвом електроенергії власником. Звичайно, якщо дозволяють умови, ви також можете побудувати простий тент для інвертора для сонячних батарей, якщо він запобігає потраплянню прямих сонячних променів, необхідні витрати на ремонт також виправдані.

Інвертор сонячних панелей плюс захист від сонця

Як показано на малюнку інвертор для сонячних батарей плюс заходи захисту від сонця

Крім того, прямі сонячні промені на кабелі постійного струму також прискорять старіння ізоляції кабелю постійного струму, що призведе до пошкодження ізоляції та вплине на безпечну роботу сонячних фотоелектричних станцій. На кабелі постійного струму, які піддаються зовнішньому витоку, слід встановити захисні пристрої.

Зовнішня витік старіння кабелю постійного струму проти додаткових захисних заходів

Зовнішня витік старіння кабелю постійного струму проти додаткових захисних заходів

У сезон високих температур модулі блокуються пташиним послідом, бур’янами, листям тощо, що схильне до впливу гарячих точок. У цей час місцева висока температура сонячного фотоелектричного модуля може досягати більше 100 ℃. Ефект гарячої точки знизить продуктивність фотоелектричного модуля та призведе до втрати вихідної потужності всієї низки сонячного фотоелектричного модуля.

У літній сезон з високими температурами фахівців можна запросити для проведення інфрачервоних тепловиділювальних досліджень на фотоелектричній системі, щоб вчасно знайти і вирішити проблеми, щоб уникнути втрати електроенергії та аварій на безпеці.

Крім високих температур, часто трапляються грози, блискавки та сильні дощі. В цей час деякі сонячні фотоелектричні станції матимуть дощовий день інвертор для попередження вимкнення ізоляції батареї, і нормальна робота в сонячний день. Ймовірно, така ситуація пояснюється ізоляцією масиву сонячних фотоелектричних станцій. До настання сезону дощів можна провести дослідження ізоляції всієї фотоелектричної системи, щоб усунути приховані проблеми.

Крім того, необхідно запобігти пошкодженню блискавкою. Блискавка не тільки впливає на економічні вигоди сонячних фотоелектричних станцій, вона також може поставити під загрозу особисту та майнову безпеку.

Випробування опору землі на фотоелектричній системі

Випробування опору землі на фотоелектричній системі

Виконання необхідних інспекцій із захисту від блискавок до сезону гроз може значно зменшити або навіть усунути небезпеки, спричинені грозою та блискавкою, та забезпечити нормальну роботу сонячних фотоелектричних станцій влітку та отримання максимальної користі.

Нарешті, редактор хоче сказати, що влітку схильні до різних катастроф, і більше уваги слід приділяти щоденному огляду та технічному обслуговуванню сонячних фотоелектричних станцій, частим оглядам та регулярному технічному обслуговуванню. Тільки таким чином можна виробляти електроенергію ємність може бути гарантована. Тільки за допомогою сонячних фотоелектричних станцій літо може пройти спокійно!