Котирування цін на фотоелектричні модулі в режимі реального часу та промислова мережа в потоці 4 жовтня-10 жовтня 2021 року

· сонячні батареї цінові котирування
broken image

Тенденція ціни на фотоелектричний кремній: (оновлюється кожного понеділка)

Ціни на фотоелектричні кремнієві матеріали продовжили зростати цього тижня.

Через політику китайського уряду щодо регулювання енергетики виробництво фотоелектричних кремнієвих заводів обмежено, а ринок фотоелектричного кремнію відчуває дефіцит.

Очікується, що подорожчання фотоелектричних кремнієвих матеріалів триватиме до кінця цього місяця. Усі готують матеріали, щоб впоратися з ризиком продовження зростання цін на фотоелектричні кремнієві матеріали.

Тенденція ціни на фотоелектричний кремній

Тенденція ціни на сонячні пластини: (оновлюється кожного понеділка)

Цього тижня сонячні пластини дещо зросли.

Тенденція ціни на сонячні пластини

Виробничі потужності багатьох китайських компаній з переробки сонячних пластин не можуть задовольнити попит на сонячні батареї та фотоелектричні модулі. У той же час ціна на кремній з фотоелектричної сировини постійно змінювалася, внаслідок чого компанії, що працюють з чіпами, не змогли вчасно поповнити запаси, виробничі потужності обмежені, а поставок недостатньо. У майбутньому ціна на сонячні кремнієві пластини швидше за все, продовжуватиме зростати в невеликому діапазоні.

Тенденція цін на сонячні батареї: (оновлюється кожного понеділка)

З підвищенням ефективності виробництва ціна на ват монолітних елементів стає меншою, а ціна на сонячні батареї лише незначно зростає.

Проте ціни на фотоелектричні кремнієві матеріали та сонячні пластини кремнію продовжують зростати, а тиск на сонячні батареї - величезний. Минулого тижня відбулося невелике збільшення діапазону, і цей тиждень продовжуватиме зростати, щоб зменшити тиск на зростання вартості кремнієвих матеріалів.

Тенденція цін на сонячні батареї

Багато заводів сонячних модулів не можуть замовити товар, а деякі фабрики модулів вирішують, чи купувати сонячні батареї, виходячи з ситуації замовлення, а деякі маленькі та середні заводи модулів безпосередньо припиняють виробництво. Зростання цін на сонячні батареї вплинуло на всю ланцюжок фотоелектричної промисловості. Потужні фабрики сонячних модулів заздалегідь підписали договори підписки, щоб зафіксувати ціни, тому наразі немає значного тиску вгору.

Тенденція ціни на фотоелектричні модулі: (оновлюється кожного понеділка)

Ціна фотоелектричних модулів може зрости до 0,29 USD/Вт.

Під впливом політики ринок встановлення фотоелектричних електростанцій гарячий у поєднанні з недостатнім постачанням фотоелектричних кремнієвих матеріалів та скороченням потужності компанії, цінами на допоміжні матеріали для виробництва фотоелектричних модулів (задні панелі, EVA, скло, розподільні коробки, алюмінієві рами) , силікагель) зросли на 10-30%. Деякі компанії з виробництва фотоелектричних модулів пропускають замовлення на недорогі допоміжні матеріали, а матеріалів для виробництва немає, тому вони можуть лише призупинити роботу та чекати виробництва. Це явище ще більше спричинило попит на пропозицію фотоелектричних модулів, а ціни на модулі продовжували зростати.

Тенденція ціни на фотоелектричні модулі

Очікується, що подорожчання не ослабиться до кінця року. Навіть якщо ціна на кремнійфотоелектричний матеріал трохи знизиться, ціна допоміжних матеріалів для фотоелектричних модулів продовжуватиме зростати, а вартість виробництва фотоелектричних модулів продовжуватиме зростати. Морські перевезення все ще зростають, а експортна ціна фотоелектричних модулів постійно зростає. Якщо є проект з обмеженим терміном, краще замовити якомога швидше, щоб уникнути втрат, викликаних зростанням витрат у подальшому періоді.

Прогноз тенденції цін на сонячні панелі

Ціна на фотоелектричну сировину продовжує зростати, і очікується, що ціна на фотоелектричні модулі повернеться до рівня другої половини 2018 року.

Вплив епідемії спричинив глобальну інфляцію, внаслідок чого ціни на промислову продукцію продовжують зростати, а морські вантажні перевезення також продовжують зростати. Ціна на фотоелектричні модулі навряд чи впаде в майбутньому. Друзі, яким потрібно замовляти, повинні розмістити замовляти якомога швидше, щоб уникнути втрат, спричинених постійним зростанням цін.