Чому після встановлення підключених до мережі сонячних фотоелектричних станцій навантаження переважно буде використовувати фотоелектричну генерацію електроенергії?

· сонячні панелі Новини галузі

"Спонтанно використовується самостійно та залишається в мережі" означає, що електроенергія, що надходить від сонячних фотоелектричних станцій, має пріоритет навантаження, і навантаження не витрачається , а потім надсилається до мережі. Друзі першого контакту з PV, буде багато питань: електроенергія, вироблена фотоелектричною енергією, як забезпечити пріоритет використання навантаження, а не фотоелектрична передача електроенергії в навантаження електромережі для отримання енергії з мережі? Чи є підстави показати, що електрика, що використовується навантаженням, є фотоелектричною, а не електрикою, що надходить від мережі? Часте перемикання виробництва електроенергії та електромережі вплине на інвертор для сонячних панелей або обладнання?

On-grid сонячні фотоелектричні станції

1. Струм має одночасно лише один напрямок

З принципу схеми, струм тече з місця з високою напругою в місце з низькою напругою. Водночас напрямок струму є унікальним, тобто струм не може надходити і виходити в одній точці в той самий час. В якості вузла беремо електролічильник на стороні користувача. Водночас струм має лише один напрямок: або струм сонячних фотоелектричних станцій до мережі, або струм мережі до навантаження. Тому немає ситуації, коли б фотоелектрична генерація електроенергії надсилалася в мережу одночасно, а навантаження виходило з мережі. 

2. Чому спочатку можна використовувати фотоелектричну енергію?

Фотоелектрична генерація електроенергії - це своєрідне джерело електроенергії, воно може видавати електричну енергію і може видавати тільки електричну енергію, тоді як електромережа - це особливий вид джерела енергії, вона може не тільки подавати електричну енергію на навантаження, але й може використовувати як навантаження для отримання електричної енергії, відповідно до струму від високовольтної низької напруги, що надходить до місця, де цей принцип, коли виробляється фотоелектрична енергія, з точки зору навантаження, інвертор мережі для сонячних панелей напруги ніж напруга в електромережі завжди трохи вище, тому пріоритет навантаження - використання фотоелектричної генерації електроенергії, і лише тоді, коли сонячні фотоелектричні станції після того, як потужність буде меншою за потужність навантаження, напруга в точці підключення до мережі впаде, і мережа буде живлення навантаження. Розподілений фотоелектричний, самозайнятий, маржинальний Інтернет, зазвичай для встановлення двох лічильників електроенергії, інвертор для сонячних панелей з встановленим лічильником, запис фотоелектричної генерації електроенергії, на стороні користувача та в мережі встановлено двосторонній лічильник для запису сонячних фотоелектричних станцій в систему мережа А користувачі купують електроенергію з мережі.

У системі живлення, підключеної до мережі, мережеве живлення в основному використовується для участі у побудові напруги/частоти/фази національної мережі. Інвертор, підключений до мережі, для сонячних панелей не виводить напругу, але відстежує фазу та форму хвилі сітки і виводить лише струм у мережу, оскільки напруга інвертора для панелі сонячних панелей вище напруги мережі. За принципом схеми струм випливає з електромережі. Там, де напруга низька, поки фотоелектрична енергія може генерувати електрику, вона спочатку надсилатиметься на сторону навантаження. 

З точки зору навантаження, струм, спожитий навантаженням, отримується від найближчого до нього джерела струму. Взявши за приклад систему сонячної покрівлі, інвертор, підключений до мережі для сонячних панелей, є після мережевого трансформатора, звичайно, спочатку використовується інвертор, підключений до мережі для сонячних панелей . o3. Чи вплине часте перемикання виробництва електроенергії та електромережі на інвертор для сонячних панелей чи обладнання? Оскільки світло нестабільне, іноді велике, іноді невелике , вироблення фотоелектричної енергії не є стабільним, тому використання електричного навантаження, іноді може бути фотоелектричним, іноді може бути мережею, іноді це може бути побутовою фотоелектричною електрикою та мережею, а насправді , Це на поверхні. Теоретично користувачі електроенергії використовують електроенергію мережі, тому що інвертор для сонячних панелей має функцію, яка може перетворювати електрику з компонента в таку саму електрику, що і мережа, з тією ж напругою, тією самою частотою і тією ж 的Phase。 Фаза. Цей процес перемикання насправді не існує. s 

4. Як користувачі відрізняють використовувану електроенергію, будь то сонячна фотоелектрична електрика або електрична мережа?

З точки зору якості електроенергії, користувачі не можуть сказати, звідки їх електроенергія. Насправді, немає необхідності розрізняти, який вид електроенергії використовується. Як показано на малюнку нижче, точка підключення до електромережі встановлена ​​на підстанції, а точка підключення до мережі обладнана двостороннім лічильником. Струм має два напрямки, за допомогою яких можна виміряти електроенергію, вироблену фотоелектрикою, скільки навантаження використовується і скільки надсилається в Інтернет. Але заводські будівлі з 1 по 3 мають тільки один напрямок струму, тому неможливо окремо виміряти, скільки електроенергії використовується на якій фабричній фотоелектриці та електромережі.