поле застосування сонячні панелі

· сонячні панелі Новини галузі

1. Користувача Сонячна енергія потужність : ( 1 ) полягає в наданні потужності для випадків без електрики, малої потужності поставок , починаючи від 10-100W , використовуваних у віддалених районах без електрики , таких як плато, острови, скотарських районах, прикордонних постів та інших військових і цивільного життя живлення, таке як освітлення, телебачення, реєстратор тощо; ( 2 ) система генерування електроенергії, що під’єднується до даху будинку, потужністю 3-5 кВт ; ( 3 ) водяний насос з фотоелектричною системою : вирішення проблем глибоководного водопостачання та зрошення в районах без електрики. Мережева система виробництва електроенергії на промислових та комерційних дахах та дахах житлових будинків.

Користувача Сонячна енергія потужність

2. Транспорт: такі як маяки, світлофори / залізничні сигнальні ліхтарі, сигнальні / габаритні ліхтарі, вуличні ліхтарі, висотні вогні перешкод, бездротова телефонна будка на шосе / залізниці, без нагляду електроенергія класу Дорога тощо, день сонячної енергії з електронними продуктами, такі як різні типи Сонячна енергії Зарядні пристрої, сонячно енергії вуличні світильники і сонячна енергії газон лампа і ліхтарі і т.д.

зарядний пристрій із сонячною енергією, вуличний ліхтар із сонячною енергією та пасовища з сонячною енергією

3.Сфера зв'язку / комунікація : сонячна енергія, автоматична мікрохвильова ретрансляційна станція, станція технічного обслуговування волоконно -оптичного кабелю, система мовлення / зв’язку / пейджингу; фотоелектрична система сільського оператора, невелика машина зв’язку, джерело живлення GPS солдата тощо.

Застосування сонячної енергії у сфері комунікацій

4.Нафтові, морські та метеорологічні поля : катодний захист нафтопроводів та заслінок резервуарів сонячна енергія енергосистеми , ресурс нафтових платформ та аварійне електропостачання, обладнання для морських випробувань, метеорологічне / гідрологічне спостереження тощо.

Застосування сонячної енергії в галузях нафти, океану та метеорології

5.Джерело живлення лампи: наприклад, садові світильники, вуличні ліхтарі, переносні світильники, кемпінгові лампи, лазіння, рибальські лампи, лампи чорного світла, стуки, енергозберігаючі лампи тощо.

сонячні елементи як джерело живлення лампи

6.сонячні фотоелектричні станції : незалежні сонячні фотоелектричні станції потужністю 10 кВт-50 МВт , додаткові електростанції на вітрі та сонячних батареях (дизель), різні великі зарядні станції для стоянок автомобілів тощо. Велика наземна станція, сонячна енергія, сонячна демонстрація термічний завод, пірамідальний сонячні фотоелектрічні станції , простір сонячні фотоелектрічні станції .

сонячні фотоелектричні станції Велика зарядна станція автостоянки

7.сонячна енергія архітектури: Об'єднання Сонячна енергія вироблення електроенергії з будівельними матеріалами, що дозволяє великі будівлі в майбутньому для досягнення потужності самодостатність є основним напрямком розвитку в майбутньому.

сонячна енергія архітектури

8.Інші галузі включають: ( 1 ) допоміжні автомобілі: сонячна енергія автомобіля / електромобіля, обладнання для зарядки акумуляторів, кондиціонери автомобілів, вентилятори, ящики для холодних напоїв тощо; ( 2 ) система регенерації електроенергії сонячної енергії для виробництва водню та паливних елементів; ( 3 ) опріснення морської води джерелом живлення обладнання;

сонячна батарея в інших областях