як встановити сонячні панелі на даху?

· сонячні панелі Новини галузі

1. Який дах підходить для встановлення сонячних фотоелектричних станцій?

Найбільш придатними для встановлення побутових фотоелектричних дахів є сільські вілли-дахи в хорошому стані та без перешкод. Ви можете спостерігати, чи немає перешкод навколо вашого даху та чи хороші умови освітлення. Взагалі кажучи, плоскі дахи та похилі дахи більше підходять для встановлення сонячних фотоелектричних станцій. Плоский дах встановлюється на горизонтальному даху, фотоелектричний масив можна встановлювати під найкращим кутом, щоб отримати максимальну генерацію електроенергії; монтаж плоского даху сонячні фотоелектричні станції Найбільшою перевагою є теплоізоляція та охолодження, як правило, можна охолоджувати за допомогою 5 ~ 7 градусів, використовуючи цементну опору + фотоелектричну опорну форму. Інвестиційні витрати не високі, а економіка відносно хороша.

Монтаж плоских дахів сонячні фотоелектричні станції Легенда 1

Монтаж плоских дахів сонячні фотоелектричні станції Легенда 1

Односхилий дах

Сонячні фотоелектричні станції з похилим дахом є більш красивими, оскільки схил даху великий, дощова вода легко зливається, а конструкція проста і легка в ремонті. Цей вид монтажу покрівлі сонячних фотоелектричних станцій Установка сонячних фотоелектричних станцій не потребує збільшення кронштейна та обчислення нахилу. Під час монтажу його можна укладати відповідно до кута нахилу самої покрівлі, а на потужність установки не впливає площа. Через великий ухил це також може мати ефект автоматичного очищення електростанції.

Монтаж односхилого даху сонячні фотоелектричні станції Legend 2

Монтаж односхилого даху сонячні фотоелектричні станції Legend 2

2. Передумови для встановлення сонячних фотоелектричних станцій

Перша обов’язкова умова - чіткість прав власності на дах. Сонячні фотоелектричні станції для побудови домогосподарств вимагають незалежного використання даху. Тому в сільській місцевості з незалежними дахами для мешканців вілл відносно зручно встановлювати їх; для багатоповерхових або багатоповерхових житлових будинків дахи дахів належать до загальної території і не належать одному домогосподарству. вся будівля має право використовувати разом. Щоб побудувати на ній електростанцію, потрібно отримати згоду власника всієї будівлі, інакше, навіть якщо установка буде завершена, мережева компанія не підключить її до сітка.

3. Скільки сонячних фотоелектричних станцій можна встановити на сонячному даху мого будинку та скільки це?

Залежно від розміру покрівлі власного будинку, загальну сімейну покрівлю можна встановлювати в побутових проектах потужністю 3 кВт-10 кВт. Звичайно, якщо площа більша і використовується фотоелектричний модуль з більшою потужністю, більші проекти можуть бути встановлені досягнуто. За звичайних обставин дах площею близько 10 квадратних метрів можна встановити потужністю 1 кВт. Налаштування масиву та фактичного планування з використанням потужних компонентів також може досягти 7-8 квадратних метрів, щоб створити один кіловат.

Більшість сонячних фотоелектричних систем тарифікується у ватах, а поточна ринкова ціна становить від 3,5 юанів до 4 юанів за ват (поточне зростання ринкових цін є серйозною проблемою, а конкретна ціна переважно базується на місцевих установниках). Тому, якщо у вас у будинку є дах площею 100 квадратних метрів, ви можете встановити сонячні фотоелектричні станції потужністю близько 10 кВт.

4. Встановіть набір сонячних фотоелектричних станцій Які продукти потрібно придбати і як вибрати? Набір сонячних фотоелектричних станцій складається з фотоелектричного модуля, інверторів фотоелектричної енергії, сітчастих коробок, кабелів, кронштейнів та інших продуктів. Кожному продукту потрібно ретельно вибирати бренд, тому, якщо це фотоелектричний Xiaobai, рекомендується знайти добре відома локальна установка Встановлення виробником або дистриб'ютором торгової марки (за консультацією зверніться на офіційний веб -сайт марки сонячних батарей Maysun), з початку проектування та встановлення професійна команда завершить установку, щоб забезпечити майбутнє виробництво та прибуток сонячної енергії .

сонячні фотоелектричні системи

а. Якщо інсталятор має лише лічильник 220В, то можна встановити лише побутову фотоелектричну систему потужністю нижче 8 кВт.

б. Номер рахунку у формі заявки на розподілений доступ до електроенергії: Якщо система встановлена ​​нижче 8 КВт, номер рахунку в мережі повинен бути записаний як номер рахунку в мережі 220 В; якщо система встановлена ​​вище 8 КВт, номер рахунку в мережі має бути записаний як номер рахунку в мережі 380В, який неможливо переплутати. В іншому випадку мережа не зможе з ним впоратися.

в. Якщо інсталятор має лише лічильник 220В і хоче встановити систему потужністю понад 8 кВт, спочатку потрібно збільшити потужність.