Ціна ланцюга поставок фотоелектричної промисловості стабільна, а котирування проектів великомасштабних електростанцій все ще на високому рівні

· сонячні батареї цінові котирування
Ціна на фотоелектричні кремнієві матеріали стабільна, і навколо Різдва може виникнути хвиля припливу

Ціна на фотоелектричні кремнієві матеріали стабільна, і навколо Різдва може виникнути хвиля припливу

Котирування фотоелектричних кремнієвих матеріалів на цьому тижні продовжували підтримувати стабільність, а ціни залишилися такими ж, як минулого тижня. Операційна швидкість китайських компаній з виробництва кремнію не сильно змінилася, а виробничі потужності та обсяги відвантаження в основному ті ж. Котирування на замовлення невеликого обсягу все ще залишаються високими. З наближенням Різдва на Заході та китайського Нового року, чи буде хвиля підвищення цін також дуже ймовірно.

Загальна ціна фотоелектричних кремнієвих пластин стабільна

Ціна на кремнієві пластини цього тижня в основному така ж, як минулого тижня, а загальна ціна стабільна. Якщо виникнуть нові коливання ціни на фотоелектричні кремнієві матеріали, ціна на фотоелектричні кремнієві пластини коливатиметься разом.

Котирування сонячних батарей в основному стабільне, а діапазон коливань ціни угоди становить близько 0,0031 дол. США/Вт.

Котирування сонячних батарей і ціни транзакцій цього тижня були в основному стабільними. З боку попиту, зниження ціни на сонячні модулі все ще невисоке, швидкість роботи сонячних модулів невисока, а попит на закупівлю сонячних елементів залишається в стороні, що передається на ринок сонячних елементів і Котирування монокристалічних сонячних батарей компаній першого рівня все ще стабільні, але компанії другого і третього рівня з відносно високою гнучкістю мають різні методи торгів для різних продуктів під час переговорів про замовлення, а також діапазон коливань цін на сонячні батареї. клітинки все ще становить близько 0,0031 дол. США/Вт.

Ціни на сонячні модулі продовжують стабілізуватися

Ціна на сонячні модулі цього тижня така ж, як прогнозували минулого тижня, і стабільність продовжує зберігатися. Котирування модулів фотоелектричних станцій відносно високі. Через безперервну затримку деяких проектів взимку ефективність поставок сонячних модулів знизилася, а деякі малі та середні заводи сонячних модулів не витримали цього, плануючи торгувати замовленнями зі знижкою. Однак, за відсутності істотних змін у котируваннях нагору, собівартість і ціна реалізації сонячних модулів майже однакові. Крім того, нещодавно компанії з виробництва фотоелектричних матеріалів послідовно випускали нові продукти, такі як інвертори та кронштейни, щоб збільшити термін служби всієї серії фотоелектричних продуктів і зосередитися на підвищенні ефективності та зниженні витрат.

Прогноз ринку фотоелектричної промисловості наступного тижня:

Ціна на сонячні модулі цього тижня в основному стабільна, а наступного тижня без особливих обставин не буде значних коливань. Ближче до кінця року ми не спостерігаємо тенденції до зниження цін, але є ймовірність зростання цін.