Зовнішній огляд сонячні елементи платівка фотоелектрічній модуль

· сонячні панелі Новини галузі

Насправді, на колір сонячних елементів пластинки в основному впливає виготовлення оксамиту, є квіткові плівки, червоні плівки та деякі плівки інь та ян.

Червоні пластівці в основному викликані низькою кількістю корозійної текстури. Якщо кількість текстурованої корозії менше 3 , пошкоджувальний шар кремнієвої пластини буде видалений неповно, що призведе до загального почервоніння після покриття ПЕ .

Так звана квіткова стружка викликана надмірно високою кількістю текстурувальної корозії. Взагалі кажучи, коли кількість текстурованої корозії перевищує 4,5 , кремнієва стружка еквівалентна поліруванню. Після нанесення клітина стає блискучою, а зернистість межа також більш очевидна.

Що стосується плівки інь та ян, її можна розділити на наступні дві ситуації, одна - ситуація занурення, а інша - відхилення кількості корозії між кожним каналом.

Проблема занурення спричинена рівнем передніх і задніх роликів та передній перегородки під час виробничого процесу.Коли кремнієва пластина потрапляє в резервуар для текстурування, між хімічною рідиною та кремнієвою пластиною є різниця в часі. Таким чином, кількість корозії в зоні, де кремнієва пластина вперше контактує з хімічною рідиною, неминуче буде вищою, ніж площа, яка пізніше контактує з хімічною рідиною. Різниця в кількості корозії неминуче призведе до непослідовних текстурних ефектів на поверхні кремнієвої пластини, і певна різниця в кольорі відбудеться після покриття ПЕ . Щоб забезпечити ефект занурення, необхідно відрегулювати ролики та перегородки резервуару для виготовлення ворсу.

Поява загального відхилення кольору - це полікристалічні кремнієві сонячні батареї , полікристалічний кремній для сонячних елементів, темно -синій - найпоширеніший колір, монокристалічний кремній - чорний.

За допомогою регулювання процесу можна ефективно вирішити вищезгадану проблему відхилення кольору. Для користувачів стандарти оцінки якості сонячних панелей такі:

фотоелектричний модуль загальний вигляд

1. В цілому колір поверхні клітин у тій самій партії фотоелектричного модуля повинен бути рівномірним, без явних хроматичних аберацій, розбитої сітки, пошкоджень дефектів, плям окислення паяного з'єднання тощо.

2 , фотоелектричний модуль кожної нитки з'єднаних між собою сонячних батарей з акуратно розташованими брусками у зварюванні, зварювання неупереджене, рівномірний інтервал між колоною комірки, без відхилень, припою з олов'яною поверхнею без штабелю, окислення.

3 , фотоелектричний модуль ущільнювального шару без бульбашок або розшарування, чіткий та прозорий рівень усередині бруду, без строкатості.

4 , фотоелектричний модуль алюмінієвої рами повинен бути чистим і вільним від корозійних плям, без зазорів. Інтерфейси компактні, гострі задирки.

5. Крайові смуги силікагелю повинні бути рівномірними і без місцевого скупчення клею.

6. Розподільна коробка чітко позначена, скріплення міцне, а пряжка ціла і надійна.

Загартоване замшеве скло з низьким вмістом заліза

В даний час традиційний фотоелектричний модуль використовує загартоване замшеве скло з низьким вмістом заліза. Скляна поверхня повинна бути чистою та охайною, без подряпин, поглиблень, зморшок, веселок, тріщин, нестирається бруду, відкритих бульбашок та інших небажаних факторів. Для скла з покриттям також потрібно дивитися на скляну поверхню косо, щоб уникнути таких плям, як барвисте світло, відбитки тиснення та відбитки жиру.

фотоелектричний модуль загальний вигляд

Фотоелемент

Стандарт акумулятора класу А повинен відповідати зовнішньому вигляду: відсутність відколів, відколів, відколів, хибних слідів, витоків, плям, водяних знаків, відбитків пальців, олії, подряпин, тріщин, окислення, пожовтіння та інших дефектів ; відсутня явна хроматична аберація ;

Ззаду алюміній плоский ; не повинно бути алюмінієвих намистин, алюмінієвих облицювань, алюмінієвих шипів і складок.

Не допускається пожовтіння та окислення лінії сітки ; не допускається розрив основної лінії сітки ;

Офсетний друк не допускається, а офсетний друк становить менше 0,5 мм .

Стандарт акумулятора класу А повинен відповідати зовнішньому вигляду

Фотоелектрична плата

Поверхня щита чиста, рівна, чиста і безбарвна. На поверхні немає сторонніх предметів, бруду, водяних слідів, зморшок, синців, опуклостей або подряпин ; немає явного зазору між задньою пластиною та краєм скла.

Фотоелектрична плата

Фотоелектрична розподільна коробка

Розподільна коробка має незмивну позначку: модель виробу, матеріал виготовлення, рівень напруги, рівень водонепроникності, полярність вихідних клем, попереджувальний знак ;

Розподільна коробка і кабель з'єднані надійно, без падіння пряжки, а пряжка, що з'єднує верхню і нижню оболонки, ціла і надійна ;

Силіконовий каучук основи розподільної коробки міцно прикріплений до задньої пластини, без явищ короблення, без видимих ​​зазорів ;

Зливний пояс витягнутий із задньої пластини і красивий і без спотворень, а два суміжні пояси злиття не повинні торкатися один одного ;

Клеми роз'ємів мають значну ідентифікацію позитивної та негативної полярності ; роз'єми для чоловіків і жінок добре контактують і мають хороші властивості самоблокування.

Фотоелектрична розподільна коробка

Алюмінієва рама

Алюмінієва рама часто являє собою анодований алюмінієвий сплав на поверхні ;

Зовнішній вигляд: Поверхня рами акуратна і рівна, без пошкоджень, без різниці в кольорі, без подряпин, без явних забруднень, залишків силікону тощо ; з повними отворами для проводки та монтажними отворами довжина та положення правильні ;

Бездротові травми, подряпини, синці ( включаючи кути ) , механічні візерунки, дугоподібні ямки, ямки, лущення, корозія, бульбашки, водяні знаки, мімеографи та бруд ; без задирок по краях ;

Наразі хороші показники механічного навантаження сонячних елементів пластинка Компонент в основному забезпечуються підтримкою та захистом рами, а ширина рами, відома на ринку, становить 35-40 мм . для захисту слід вимагати більшої ширини рами (45 , 50 мм) .

Алюмінієва рама

Як вибрати якісні сонячні елементи пластика Компонент виробник

1. Можливість видавати звіти про сертифікацію від незалежних лабораторій та сторонніх агентств з сертифікації та випробувань, але загальні виробники свідомо обиратимуть високоякісний фотоелектричний модуль, коли вони сертифікуватимуть фотоелектричний модуль та надсилатимуть його на тестування. Тому звіт про сертифікацію третьої сторони можна використовувати лише як базову довідкову базу.

2 , виробники фотоелектричного модуля як відомі в галузі бренди, а більша потужність, а значить, і значне падіння тиску в цій галузі, є більшою переговорною здатністю та виробниками сировини, а отже, їх прибуток має більше простору і не скорочуватиметься. кути від Знищити вивіску.

3 , підкладка фотоелектричних елементів є сонячними елементами пластика Компонент найважливіший і основний блок генерації електроенергії, тому якість сонячних елементів пластинки Компонент багато в чому залежить від якості фотоелементів, отже, фотоелектричний модуль, чи є у виробників власні студії акумуляторів, Якість вашого власні клітини можна використовувати як важливий критерій оцінки.

4. Нарешті, чи може виробник надати заводські фотографії EL та звіти про дані випробувань потужності з фотоелектричним модулем, можна використати як важливу основу оцінки.

Підводячи підсумок, для відхилення кольору сонячних панелей необхідно зробити більш розумне судження на основі критеріїв оцінки, щоб визначити, чи існує проблема якості.